MASSAGE

Massage är välgörande och  sänker blodtrycket, minskar stress och leder till ökad blodgenomströmning.

Massage kan används vid träningsvärk, förkortade muskler, muskelspänningar, cirkulationsbesvär eller för avslappning. Vid behandlande massage arbetar jag på ett terapeutiskt sätt med undersökningsmetodik, funktion- och rörelsetester vid behov samt djupgående massage, som minskar muskelspänningarna och ökar cirkulationen. Vi går igenom problematik, ev skador, idrotts eller motionsskador och behov, sedan anpassar jag massagen/behandlingen efter det.

Gravidmassage
På specialanpassade kuddar får du ligga mjukt och behagligt på mage och rygg för att tryggt kunna slappna under behandlingen.

Idrottsmassage/djupgående massage
Behandlingen har fokus på resultat och behandlar specifika områden och åkommor. Med kraftfulla strykningar, press och töjningar behandlas problemområdet. Massagen kan lokalisera dina problem, motverka dina besvär och ökar din rörlighet.

Det är inte lämpligt med massage vid feber och infektioner.

Lymfmassage

Sätter fart på kroppens avlopp.
Lymfsystemet stimuleras med djupandning och lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroserna. Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad! Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.

Behandlingen passar ALLA, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Jag brukar även kalla det bantningsmassage för vi masserar bort vätska och fett. Klienten brukar uppleva sig lätt i kroppen efter massagen.

Tänk på att dricka ordentligt med vatten före och efter behandlingen för bästa effekt.

Priser

90 min 1100kr

60 min 900 kr

45 min 800 kr

30 min 700 kr

Priser är inkl moms

Betalning sker kontant eller via faktura. Det går också bra att swisha på nummer 123 562 88 13

Jag utför också massage ute på företag/arbetsplatser, kontakta mig för mer info.